21.1.2014

Mozzarella-alkupalat

Moikka! Tein uudenvuoden aattona tarjottaviksi tomaatti-mozzarella-leipiä jotka saavuttikin suuren suosion :-D Joten aattelin jakaa ''reseptin'' teillekkin, nämä sopivat tosi hyvin just tarjottaviksi juhliin tai alkupaloiksi muuten vaan.

1. Leikkaa vaaleasta maalaisleivästä leipäpaloja, ne voi myös laittaa vielä puoliksi, jos haluaa pienempiä leipiä.
2. Paista leivät pannulla oliiviöljyssä.
3. ''Voitelin'' vielä leivät oliiviöljyllä, ettei ne jäänyt liian kuiviksi.
4. Leikkaa mozzarellasta ja tomaatista siivuja ja laita lämpimän leivän päälle.
5. Ripottele päälle vielä pippuria ja laita halutessasi basilikan lehti(ä) päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti