6.6.2015

YO juhlat

Heippa piitkästä aikaa! En lähde nyt sen enempää jaarittelemaan, mitä kaikkea keväällä on oikein tapahtunutkaan mutta psykaa on luettu paljon, samoin kun tehty töitä uudessa kesätyöpaikassa. Käytiin myös reissussa toukokuussa, josta postauksia on tulossa varmasti. Nyt kuitenkin tärkeimpään, eli ylioppilasjuhliin! Kuvasaldo jää täältä blogin puolelta vähän vähäisemmäksi, sillä en jaksanut kaikilta mahdollisilta kuvissa esiintyneiltä kysellä lupia, joten laitoin vaan nyt muutaman :-)

Koko päivä oli kyllä ihan täydellinen: aamu alkoi tietysti puurolla ja meikkaamisella, jonka jälkeen raahauduin kampaajalle hiustenkiharrukseen. Meillä koulun juhla järjestettin ekaa kertaa uudessa liikuntahallissa ja oli oikein kiva juhla :D Kuvien oton ja ruusujen saamisen jälkeen suunnattiin kattamaan kotiin pöytä, joka olikin loppujenlopuksi täynnä tosi monia eri suolaisen ja makeen lajikkeita, joita en tosin ite ehtinytkään hirveesti maistella vieraiden kanssa seurustelun lomassa...Vanhemmat ja vieraat olivat myös kehitelleet puheita ja esityksiä, joista saatiin nauttia pitkin päivää!

Meitä suosi ihana ilma ja illalla oli myös tosi hauskaa Hämeenlinnan yöelämässä! Subit kainalossa ja taksijonossa palellessa saattoi olla vaan väsynyt mutta kuitenkin onnellinen kolmesta upeasta vuodesta lukiossa ja toisaalta myös sen loppumisesta :) Ensimmäisessä kuvassa voitte myös havaita mun uuden laukkutulokkaan, jonka sain/ostin ylppärilahjaks, hihiii!
yojuhlat1 _MG_9655 IMG_0597
Meillä oli leikkimökissä lapsille karkkikeidas ja kaikille löytyi myös erilaisia asusteita ja kamera, jolla päivän päätteeksi oli ikuistettu yllättävän monta hyvää otosta, kiitos vieraille :D
_MG_9660 IMG_0897 yojuhlat2 IMG_1106 _MG_9630 IMG_1090

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti